top of page

O nama

Nico-1.jpg

Dobrodošli na stranicu naše male tvrtke Med Corona!

Mi smo strastvena ekipa posvećena pružanju vrhunskih proizvoda tvrtke HAVENS s dugogodišnjom tradicijom i iskustvom u proizvodnji hrane i dodataka olimpijske kvalitete. Zauzimamo prvo mjesto u kvaliteti u 52 zemlje diljem svijeta. U našem bogatom asortimanu, osim hrane i dodataka za konje, pronaći ćete i hranu za kućne ljubimce te hranu za svu stoku i krmiva. Ponuda uključuje opremu za jahače i konje, kao i kućne ljubimce. Zastupnici smo svjetski poznatog brenda za jahače HORSE PILOT, čiji proizvodi obuhvaćaju sve uzraste i spolove. Brend UVEX brine se o sigurnosti s 100% njemački proizvedenim kacigama, ističući se dodacima koji omogućavaju praćenje jahača. Također, nudimo therapy liniju poznate firme PREMIER EQUINE za prevenciju i sanaciju ozljeda kod konja. Higijena je ključna, stoga nudimo proizvode od renomiranih tvrtki ABSORBINE i ARGILETZ. Naša priča počela je iz ljubavi prema životinjama s ciljem pružanja najboljeg brige našim ljubimcima.

Naša vizija

Naša vizija je otkrivanje ključnih razlika u proizvodima na tržištu i postizanje izvrsnih rezultata na natjecanjima diljem svijeta. Posvećeni smo ostvarivanju istog cilja kroz stalnu dostupnost, vidljivost, brzu dostavu, informiranje o potrebama i pažnju prema kupcima. S godinama smo stekli reputaciju pouzdanog partnera i sponzora natjecanja. Na tržištu smo jedinstveni s većinom ekskluzivnih proizvoda, čime ističemo našu najveću prednost.

Naša misija

Naša misija je pružati vam točno ono što vam treba i vodimo se time u svakom aspektu našeg poslovanja. Radujemo se suradnji s vama i pružanju rješenja koja će nadmašiti vaša očekivanja.

Zahvaljujemo vam na posjeti našoj web stranici i nadamo se da ćete nas bolje upoznati kroz naše usluge/proizvode te vrijednosti koje njegujemo.

Besplatna dostava iznad 50 EUR

bottom of page